UZ IGRU I PJESMU MALIŠANA OBILJEŽENA 44. GODIŠNJICA OBDANIŠTA ”SUNCE”

Mališani i odgajatelji JU za predškolski odgoj i obrazovanje – dječije obdanište ”Sunce” zajedno sa prijateljima ove ustanove danas su obilježili 44. godišnjicu rada. Riječ je o godišnjici iza koje stoje brojni uspjesi i kvalitet u radu, koji je prepoznat od strane prijatelja, kao i od strane roditelja čija djeca koriste ili su koristila usluge obdaništa ”Sunce”.

Povodom pomenute svečanosti mališani iz dječijeg obdaništa ”Sunce”, zajedno sa svojim odgajateljima u Velikoj sali Centra za kulturu organizovali su priredbu. Kao i uvijek, priredba je obilovala raznim zabavnim sadržajima, pjesmom i recitacijama, te predstavama koje su mališani prethodnih dana neumorno spremali, a kojima su izmamili aplauze i osmijehe prisutnih.

Priredbi je prisustvovao veliki broj roditelja i rodbine mališana, a među njima je bio i gradonačelnik Goražda dr.sci. Muhamed Ramović sa saradnicima, koji je ovom prilikom čestitao Direktorici i svim uposlenim JU za predškolski odgoj i obrazovanje – dječije obdanište ”Sunce”, 44. godišnjicu naglasivši da će ova ustanova i dalje u Gradskoj upravi imati partnera u aktivnostima i projektima koje provode, kao što su to imali i do sada, te da će i dalje Grad Goražde pružati pomoć kako obdaništu ”Sunce”  tako i drugim JU i JP.

Prisutnima se u ime menadžementa i uposlenih obratila i direktorica Elma Bučo, koja se svima zahvalila na dolasku, te uputila čestitku uposlenicima i mališanima obdaništa ”Sunce” povodom 44. godišnjice. Direktorica Bučo se u obraćanju osvrnula i na ostvarene rezultate, te istakla kako je ova ustanova i u proteklom periodu zabilježila značajne uspjehe u radu. Zatim se zahvalila svima onima koji su na bilo koji način pomogli rad obdaništa ”Sunce”.

Nakon priredbe organizovano je i druženje sa zvanicama.

One Comment on “UZ IGRU I PJESMU MALIŠANA OBILJEŽENA 44. GODIŠNJICA OBDANIŠTA ”SUNCE””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.